Start Predictive Profiling Terrorisme

Op maandag 5 oktober 2020 start Trio Security weer met de 9-weken durende opleiding  'Predictive Profiling Terrorism ®'.  Deze proactieve topopleiding is zeer geachikt voor beveiligers, Boa's , militairen, functionarissen van de Nationale Politie en functionarissen van de Koninklijke marechaussee en zij die werken binnen het werkveld Beleid voor de discipline openbare order en veiligheid.

Ook dit jaar nemen we u mee met een bijzonder programma dat geschikt is om als instrument te dienen binnen uw (integralel) beveiligingsbeleid of beveiligingstaken.

De opleiding is in het bijzonder geschikt voor personen die zich professioneel willen verdiepen in de mogelijke bedreigingen en de modus operandi van criminele en terroristische organisaties. Naast het programma  onderzoekt en presenteert u opdrachten naar de hedendaagse terroristische bedreigingen. Daarnaast leert u de fijne kneepjes van het vak op het gebied van het herkennen van activisme, radicalisering, extremisme, terrorisme, de IED/HME dreiging en drone dreiging, (vijandige) observatietechnieken en security questioning

Na het succesvol afronden van het theorie- en praktijkexamen bent u bevoegd, na aanmelding, de titel Certified Profiler Terrorism (CPT) achter uw familienaam te plaatsen.

Startdatum: 

  • Maandag 5 oktober 2020 Editie 1- 2020: opleiding. Meer informatie komt in augustus 2020 beschikbaar

Ter informatie: u kunt vanaf 1 janauri 2021 de opleiding ook modulair volgen. 

  • Theorie-opleiding: processen profiling, dreiging, activisme, extremise en terrorisme in Nederland (2 lesdagen, 2 wekwn thuisstudie en 1 dag examentraining)  voor € 925,00 pp (excl. 21% Btw). U kunt dan aan theorie-examen deelnemen. Deelname kosten bedragen € 95,00 pp.
  • Security questioning: 3 dagen theorie- en praktijktraining met een politie-acteur: voor € 595,00 pp (excl. 21% Btw). U ontvangt een deelcertificaat voor dit praktijkonderdeel.
  • Observatietraining met indicatoren: 3 dagen theorie- en praktijktraining  € 595,00 pp  (excl. 21% Btw). U ontvangt een deelcertifcaat voor dit praktijkpnderdeel.
  • Indien in het bezit van het theorie certifcaat Predictive Profiling Terrorism en de twee deelcertificaten (SQ en observatie) dan kunt u deelnemen aan het praktijkexamen.Kosten bedragen € 275,00 pp..
  • Als het praktijkexamen succesvol afsluit, dan kunt u zich aanmelden voor de titel Certified Profiler Terrorism (CPT).

 Programma:

Locatie:NTB

Kosten: € 2995,00 (inclusief exmengelden ter waarde van € 645,00) Lesgeld is exclusief Btw.. Organisaties die zijn vrijgesteld van Btw en particulieren betalen € 2995,00