Start Predictive Profiling Terrorisme

Op woensdag 28 oktober 2020 start Trio Security weer met de 9-weken durende opleiding  'Predictive Profiling Terrorism ®'.  Deze proactieve topopleiding is zeer gechikt voor functionarissen die werken binnen de discipline openbare orde en veiligheid.

Ook dit jaar nemen we u mee met een bijzonder programma dat geschikt is om als instrument te dienen binnen uw (integrale) beveiligingsbeleid of beveiligingstaken.

De opleiding is in het bijzonder geschikt voor personen die zich professioneel willen verdiepen in de mogelijke bedreigingen en de modus operandi van criminele en terroristische organisaties. Naast het programma  onderzoekt en presenteert u opdrachten naar de hedendaagse terroristische bedreigingen. Daarnaast leert u de fijne kneepjes van het vak op het gebied van het herkennen van activisme, radicalisering, extremisme, terrorisme, de IED/HME dreiging en drone dreiging, (vijandige) observatietechnieken en security questioning

Na het succesvol afronden van het theorie- en praktijkexamen bent u bevoegd, na aanmelding, de titel Certified Profiler Terrorism (CPT) achter uw familienaam te plaatsen.

Informatie:: 

  • Woensdag 28 oktober 2020 Editie 1- 2020: opleiding.
  • Locatie: Ermelo. Kandidaten die zijn aangemeld ontvangen een instrucitie t.a.v. de locatie en de covid-19 regels ter plaatse.
  • Organisaties die zijn vrijgesteld van Btw en particulieren betalen € 2995,00 anders plus 21% Btw

Nieuwe modulaire opleidng voor Predictive Profiling Terrorism ®

Ter informatie: u kunt vanaf 1 januari 2021 de opleiding ook modulair gaan volgen. 

  • Theorie-opleiding: processen profiling, dreiging, activisme, extremisme en terrorisme in Nederland (2 lesdagen, 2 weken thuisstudie en 1 dag examentraining)  voor € 825,00 pp (excl. 21% Btw). U kunt dan aan theorie-examen deelnemen. Examenkosten bedragen € 95,00 pp.
  • Security questioning: 3 dagen theorie- en praktijktraining met een politie-acteur: voor € 595,00 pp (excl. 21% Btw). U ontvangt een deelcertificaat voor dit praktijkonderdeel.
  • Observatietraining met ieen haas: 3 dagen theorie- en praktijktraining  € 595,00 pp  (excl. 21% Btw). U ontvangt een deelcertifcaat voor dit praktijkonderdeel.(minmale deelname is 6 personen)
  • Indien in het bezit bent van het theorie certifcaat Predictive Profiling Terrorism en de twee andere deelcertificaten (SQ en observatie) dan kunt u deelnemen aan het praktijkexamen. De kosten daarvoor bedragen € 475,00 (excl. 21% Btw) pp..
  • Als u het praktijkexamen succesvol afsluit, dan kunt u zich aanmelden voor de titel Certified Profiler Terrorism (CPT) en ontvangt u het diploma Predictive Profiling Terrorisme ®.

 Programma: