Start Predictive Profiling Terrorisme

26 juni 2021 start Trio Security in samenwerking met de Internaltional Security Expert Group de 7-weken durende opleiding  'Predictive Profiling Terrorism ® voor beveiligers'.  Deze proactieve topopleiding is zeer gechikt voor functionarissen die werken binnen de discipline openbare orde en veiligheid (Boa).

Ook dit jaar nemen we u mee met een bijzonder programma dat geschikt is om als instrument te dienen binnen uw (integrale) beveiligingsbeleid of beveiligingstaken.

De opleiding is in het bijzonder geschikt voor personen die zich professioneel willen verdiepen in de mogelijke bedreigingen en de modus operandi van criminele en terroristische organisaties. Naast het programma  onderzoekt en presenteert u opdrachten naar de hedendaagse terroristische bedreigingen. Daarnaast leert u de fijne kneepjes van het vak op het gebied van het herkennen van activisme, radicalisering, extremisme, terrorisme, de IED/HME dreiging en drone dreiging, (vijandige) observatietechnieken en security questioning

Informatie:: 

  • Woensdag 25 juni 2021 Editie 1- 2021: opleiding.
  • Locatie: landgoed Beukbergen te Huis ter Heide
  • Rechtstrrek te boeken via ISEG

Nieuwe modulaire opleidng voor Predictive Profiling Terrorism ®

Ter informatie: u kunt vanaf 1 januari 2021 de opleiding ook modulair gaan volgen. 

  • Theorie-opleiding: processen profiling, dreiging, activisme, extremisme en terrorisme in Nederland (2 lesdagen, 2 weken thuisstudie en 1 dag examentraining)  voor € 825,00 pp (excl. 21% Btw). U kunt dan aan theorie-examen deelnemen. Examenkosten bedragen € 95,00 pp.
  • Security questioning: 3 dagen theorie- en praktijktraining met een politie-acteur: voor € 595,00 pp (excl. 21% Btw). U ontvangt een deelcertificaat voor dit praktijkonderdeel.
  • Observatietraining met ieen haas: 3 dagen theorie- en praktijktraining  € 595,00 pp  (excl. 21% Btw). U ontvangt een deelcertifcaat voor dit praktijkonderdeel.(minmale deelname is 6 personen)
  • Indien in het bezit bent van het theorie certifcaat Predictive Profiling Terrorism en de twee andere deelcertificaten (SQ en observatie) dan kunt u deelnemen aan het praktijkexamen. De kosten daarvoor bedragen € 475,00 (excl. 21% Btw) pp..
  • Als u het praktijkexamen succesvol afsluit, dan kunt u zich aanmelden voor de titel Certified Profiler Terrorism (CPT) en ontvangt u het diploma Predictive Profiling Terrorisme ®.

 Programma: