Testimonials

Certified Profiler Terrorism | In 9 weken tijd krijg je een goed inzicht in de kennis die nodig is met betrekking tot radicalisering, extremisme en terrorisme om deze in te zetten tijdens je dagelijkse werkzaamheden. Ook worden de noodzakelijke vaardigheden getraind. Prima opleiding en echt een aanrader.

Petra

Security Profiler Terrorism | De opleidng was voor onze mannen een echte eye-opener. Bijzonder was de security questioning training die inspirerend door de beide docenten werd gegeven. Met een paar duizend bezoekers per jaar een welkome opleiding die door ons allen als zeer leerzaam is ervaren.

Willem (RDW)

De opleiding Predictive Profiling Terrorism ® heeft mij een brede kijk op het gebied van contrat-terrorisme gegeven. De opleiding vergt ook wat zelfstudie, maar het educatieve vermaak aan boeiende lesstof zoals radicalisering, extremisme richting terreur zorgen ervoor dat beiden ogen dan ook altijd open blijven. Deze opleiding is een aanrader voor een ieder die te maken heeft met het handhaven van de openbare orde en veiligheid.

Joey

De opleiding Predictive Profiling Terrorism ® voor mij als persoonsbeveiliger heeft mij veel gebracht. Meer inzicht en kennis heeft ook geleid tot meer werk en tevreden klanten. De aanpak van de praktijk van security questioningg is ronduit professioneel te noemen. Voor mij dus een echte aanrader voor een ieder die te maken heeft met het beveiligen van VIP's..

Ali

Certified Profiler Terrorism | De ontwikkelaars van deze opleiding zijn echte professionals. De opleiding is een eyeopener en uniek in Nederland. De opleiding is een aanrader voor personen die werkzaam zijn binnen de discipline Openbare orde en Veiligheid.

Kees

Certified Profiler Terrorism | In 9 weken tijd leer je de kennis die nodig is met betrekking tot het herkennen van radicalisering, extremisme en terrorisme en om deze in te zetten tijdens je werkzaamheden. Ook de vereiste vaardigheden worden goed getraind. Uitstekende opleiding en echt een aanrader voor elke Boa!

Daisy

Voor mij als evenementenbeveiliger was de leerstof een echte eyeopener en is eker een aanrader voor professionele beveiligers die werkzaam zijn binnen evenementenbranche. In iedergeval heb ik er wel een goede baan aan over gehouden en ontvang volop aaanbiedingen van beveiligingsorganisaaties.

Joop

Certified Profiler Terrorism | De onderdelen proactieve observatie en Security questioning zorgen dat je op een andere manier naar beveiligingsvraagstukken gaat kijken. Paul Mulder is een fijne cursusleider die op een ontspannen manier de cursisten kansen geeft om op hun eigen manier de stof te verwerken. 

Willem (RDW)