Certified Financial Profiler

De registeropleiding Certified Finacial Profiler is een exclusieve 5-daagse opleiding waarin wij je leren om ...

 Opleiding Certified Financial Profiler

financialHet hart van de registeropleiding Certified Financial Profiler is de 5-daagse opleiding Predictive Profiling Security ® -Financial + Een opleiding, waarin je 5 weken leert professioneel proactief financiele dreiging bij investements in te schatten. Gedurende de opleiding stimuleren we een mindset verandering, zodat je van reactief naar proactief denken en handelen gaat. Andere lesonderwerpen zijn het bepalen van de norm en het normgedrag, de modus operandi, indicatoren van afwijkend gedrag en security question. De opleiding is gericht op de praktijk van het proactief inschatten van dreiging bij financiele handelingen en investeringen in binnen- en buitenland. De opleidingsdagen worden over een periode van 5 weken verdeeld.

De opleiding is in het bijzonder geschikt voor personen die zich bezighouden met investment, binnen de geldmarkt werken en risicovolle roerende en onroerende goederen verhandelen op de internationale markt.  De leerstof is direct toepasbaar in de dagelijkse praktijk. De opleiding Certifiedf Financial Profiler wordt afgesloten met een theorie-examen dat onder de verantwoordelijkheid valt van de stichting European Security Intelligence Foundation (ESIF). 

ESIF is een gerenormeerde stichting in Nederland dat als eerste organisatie een normering heeft vastgesteld voor Integrale Proactieve Beveiliging sinds november 2007. Hiermee is ESIF de eerste (en vooralsnog enige) instantie in Europa die proactief security management onafhankelijk en transparant waarborgd. Daarnaast is ESIF een erkend examenbureau dat de examens op het gebied van de Proactieve beveiliging, Predictive Profiling, Profiling Terrorism, Insider Threat en Intelligence Driven Security afneemt en hiertoe een strenge controle houdt op de kwaliteitseisen van het opleidingsinstituut. Trio Security vindt het belangrijk om de kwaliteit van de opleiding onafhankelijk te laten examineren. Trio Security vindt het ondenkbaar is dat de slager zijn eigen vlees keurt!

Als het diploma Predictive Profiling Security ® - Financial is behaald, is aanmelden vereeist voor de opname van je personalia in het register CFP. Na aanmelding ben je gerechtigd om de letters CFP (Certifiedf Financial Profiler) achter je familienaam te plaatsen. Hierdoor bewijs je dat je aan de kwaliteitsnorm en kwaliteitseisen - zoals deze zijn gesteld voor het diploma Predictive Profiling Security ® - Financial voor Certified Financial Profiler - hebt voldaan. 

Korte beschrijving

Korte beschrijving van de opleiding Certified Financial Profiler

De opleiding wordt op dit moment ontwikkeld voor de markt.   

 

Programma

Het programma van de opleiding Certified Financial Profiler

Het programma bestaat uit 5 lesdagen en wordt binnenkort gepubliceerd.

PP-algemeen – 1ste lesdag

 • N.t.b.

Proactieve observatie geldhandelingen – 2de dag

 • N.t.b.

Proactieve observatie witwassen – 3de dag

 • N.t.b.

Security questioning – 4de dag

 • N.t.b.

Indicatoren – 5de dag

 • N.t.b.

 

Docenten

 Uw docenten:

 • N.t.b.

 

Examen

Het examen van de opleiding Certified Financial Profiler

In week 5 van de opleiding neem je deel aan het examen

De examens worden onder auspicien van de examencommissie van de stichting European Security Intelligence Foundation (ESIF) uitgevoerd. Een examenreglement is opvraagbaar bij de secretaris van ESIF.

Het examen bestaat uit drie delen:

 • Theorie-examen, het beantwoorden van ca. 50 meerkeuzevragen over criminele en terroristische activiteiten.

Na het succesvol afronden van het examen, ontvang je het diploma Predictive Profiling Security ® - Financial. Met dit diploma kan je laten inschrijven in het register Certifiedf Financial Profiler en mag je de titel CFP rechtmatig achter je naam plaatsen en dragen.

Diploma

Het diploma voor de opleiding Certified Financial Profiler

Door het behalen van diploma Predicitive Profiling Security ® - Financial heb je aangetoond dat je proactief om kan gaan met risicoviolle investments op de kapitaalmarkt. Je hebt aan de strenge kwaliteitseisen, die door ESIF aan het diploma zijn verbonden, voldaan. 

Kosten

De Kosten van de opleiding Certified Financial Profiler

 • N.t.b.

Incompagny

Incompagny voor de opleiding Certified Financial Profiler

Heeft u als afdeling of organisatie een gezamenlijke opleidingsbehoefte? Bent u op zoek naar een training die precies past bij uw vraag en behoeften? Of wilt u deze opleiding als training voor uw organisatie! Dan is een incompany training dé oplossing. De meeste cursussen en opleidingen van Trio Security zijn op maat te maken, en dus aan te passen aan uw specifieke vraag. Zo zorgt u ervoor dat de theorie optimaal aansluit bij uw praktijksituatie.

Voordelen

 • De inhoud wordt afgestemd op uw organisatie
 • Medewerkers herkennen daardoor de inhoud beter
 • Grotere betrokkenheid en motivatie bij uw medewerkers
 • Meer ruimte voor Individuele benadering en vragen
 • Het gehele team in één keer naar hetzelfde kennisniveau
 • Planning van de training wanneer het u het beste uitkomt
 • Op uw eigen locatie; flexibiliteit en geen reistijd

Vraag nu een offerte aan voor een incompagny opleiding:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De prijs van een incompagny opleiding is altijd inclusief:

 • Lesmateriaal en benodigdheden;
 • Gastdocenten;
 • Examengelden voor 1 theorie-examen, t.w. € 75,00;
 • Kosten voor een deelcertificaat;
 • excl. 21 % Btw.

Aanvang van de opleiding

Aanvang van de opleiding Certified Financial Profiler

De aanvang van de opleiding dient in overleg te worden afgestemd met de cursusleider. De opleiding wordt gegarandeerd gegeven bij de aanmelding van tenminste 6 cursisten.

 

Inschrijving

Via onderstaande knop kunt u zich veilig, eenvoudig en snel inschrijven voor deze opleiding. Verzeker u van deelname door op de onderstaande button te klikken.

inschrijven

 

Zijn er nog vragen en/of opmerkingen over de opleiding? Neem dan contact met ons op.

on 19 januari 2013
Hits: 1898