Ons lesprogramma

Ons lesprogramma wordt aangeboden met apart ontwikkelde modules, welke zijn gericht op een concrete invulling binnen het gekozen opleidingstraject, bijvoorbeeld bij de opleiding Beveiliger Security Profiler. Ook de praktijkvakken zoals Observatietechniek en Security questioning zijn daartoe aangepast en afgestemd. Binnen het lesprogramma wordt onder meer aandacht besteed aan de verbeteren van je competenties zoals o.a. je communicatieve vaardigheden.

De docent begint de opleiding altijd met een korte introductie en stelt een paar vragen over je ervaringen met proactief beveiligen. Op deze wijze leren we je beter kennnen en kunnen we de leerstof beter afstemmen binnen de lesprogramma's van onze opleidingen, zoals met het (aan)leren van Security questioning.

Wat we bieden

Opleidingsprogramma's voor beveiligers en opsporingsfunctionarissen die speciaal zijn ontwikkeld voor en door security professionals.

Gedurende je opleiding is begeleiding tot aan het examen toe. Kiezen voor een opleiding die goed bij je past is geen gemakkelijke opgave. Er zijn zeer veel opleidingsmogelijkheden. Daarom is het belangrijk dat je je goed oriënteert en kijkt wat bij je past. Onze opleidingskundige helpt je graag de juiste keuze te maken. Hiertoe maak je een contactverzoek aan.